SNOBO kinas, Premonition

gegužės 22, 2008

premonition

Pamačiau, kad šiandien snobo kinas per LNK. Rodis filmą Premonition , kuriame vaidina Sandra Bullock , ir per  LNK ėjusio serialo Grožio peilis "Nip/Tuck" žvaigždė Julian McMahon.

Filmą mačiau kažkada:) neatsimenu kada:) Filmas apie tai, kad žūsta Sandros Bullock vyras ir ji kitą rytą atsibudus pamato , kad viskas tvarkoj, kaip ir nieko nebūtų atsitikę ir bando viską ištaisyti, nes jis vis žūsta iš naujo…….. snobo kine aprašymą paklausysit arba full summary :)

Man filmas patiko, pasirodė gana įdomus, bei visą filmą laukiau ar pavyks jai, kad vyras nemirtų ar ne. Be to buvo labai įdomu ir keista stebėti Julian McMahon vaidybą, kurį iki tol buvau matęs ne tokiuose rimtuose filmuose ar serialuose. Vaidyba gera.

Kartais žiūrint SNOBO nakties repertuarą, keista būna dėl parenkamų filmų, nes pagal IMDB jie būna gavę ne ypatingai didelį balą, bet aišku ne visada aukščiausias balas rodo filmo vertę pvz. filmas I Know Who Killed Me su Lindsay Lohan turi 3,7 o pasižiūrėjus į detalesnį balsavimą matosi, kad daugelis davė vieną balą. Tiesiog šališkai kartais nubalsuoja, dėl aktorių sukurto įvaizdžio…

Na ir apie filmą Premonition .

Aš vertinu jį 6/10 IMDB -5,6/10 .

Filmą žiūrėjau, nes laukiau pabaigos norėdamas sužinoti, kaip jis pasibaigs. Visa kita buvo kaip ir antriniame plane. Filmas sukuria ganėtinai slogią atmosferą. Dėl to tikriausiai ir pasirinko jį rodyti per snobo naktį. kad perteikia mylimo žmogaus netektį.

Komentarų: 2 to “SNOBO kinas, Premonition”

  1. Mantas Says:

    O man jis labai patiko :)

  2. kikiszs Says:

    Aš nesakau, kad nepatiko:) Bet yra ir geresnių…..
    O IMDB įvertinimas ganėtinai atitinka tikrąjį filmo reitingą:) IMDB verta filmą žiūrėti jei įvertinimas yra 6 ir aukštesnis. Na o jei ir žemesnis taipogi, tik reikia atsirinkti jau pagal save:)