Skaitmeninei TV užimant vis daugiau rinkos, skaitmeninės TV tiekėjai bando prisivilioti naujus vartotojus ypatingai dailiais TV priedeliais(set-top-boxes). Kurie tikrai išsiskiria iš pilkos TV priedelių masės.

Tai padarė Sky hd tiekėjas, beje jau ne pirmą kartą. Dabar Sky hd išleis mažą kolekciją, riboto kiekio, dizainerių sukurtų TV priedelių. TV priedeliai buvo kuriami keturių UK dizainerių, kurie buvo žinomi, kaip ypatingai gerai vizualines formas pabrėžiantys. TV pried. į pardavimą bus pristatyti Spalio viduryje, o kaina svyruos nuo 75 iki 150 svarų(322-645 Lt), imant kartu su Sky TV ir HD Mix prenumerata už 27 svarus per mėnesį. Geriausia žinia, kad Sky iki 2008 metų pabaigos transliuos 30 High-def TV kanalų.

Praeitų metų priedelis

Kalėdoms tai nuostabi dovana, plius paslauga labai patraukliai atrodo 30 HD:) Skins.lt taip pat reiktų rimtai pažiūrėti į tokį šansą Lietuvoje:)

Komentarų: 2 to “Gražiausi TV priedeliai pasaulyje!”

  1. skins.lt Says:

    Oi, o kur cia tokie yra Lietuvoje pardavimui, kad butu galima gyva pamatyti? Ir any ideas kiek tokiu daiktu parsiduotu Lietuvoje? :)
    skins.lt kolektyvas

  2. kikiszs Says:

    Po tokį daiktą anksčiau ar vėliau turės visi namų ūkiai Lietuvoje:) Tik kai kurie gali turėti TV – priedelį, o kiti palydovinės TV priedelį(turintiems satelitą) lipdukas atrodis gražiai ant bet kurio iš jų:) O tokius daiktus būtent dbr išduoda „Teo LT“(vieno modelio man atrodo), ji yra įsipareigojusi dalinti juos iki pat 2012, jeigu dar neilgiau. Pardavimui nžn ar Lietuvoje dbr yra:) paskutinį kartą kai ieškojau informacijos tai buvo labai mažas priedelių pasirinkimas, bet visi deda viltis, kad kinai sukrus ir iki skaitmeninės TV Lietuvoje bus iš ko rinktis:)
    O skins.lt reiktų pažvelgti ir į kitą pusę, tarkim, kad ir į mikrovisatos TV priedelius, bei Gala TV priedelius.