Prisoner 2009 (TV)

lapkričio 17, 2009

the prisoner 2009
Taigi, pradėtas rodyti naujasis  The Prisoner serialas. Šis serialas yra senojo 1967 m. Prisoner perdirbinys (re-make).  Aš jau spėjau pažiūrėti pirmas dvi dalis šio naujo serialo ir galiu pasakyti, kad jis labai skiriasi nuo senojo….
Pradėkime nuo to, kad veiksmas dabar vyksta dykumoje… namelių formos trikampės :) Kiek originaliajame seriale visi nameliai ir architektūra buvo graži, tai šitam ji nuobodi ir apgailėtina. Kai kas yra išlikę ir iš senojo serialo, kaip lavos lempos, bet jos nelabai ten tinka. Susidaro vaizdas, kad viskas vyksta kur nors Kuboje. Viskas baisu…

Pats serialas sukurtas jau žymiai anksčiau, o į eterį paleistas dabar, iš dalies tikriausiai dėl to, kad dabar išleista The Prisoner 1967 Blu-ray formatu. Gaila, kad serialas toks nepavykęs.

Komentarų: 2 to “Prisoner 2009 (TV)”

  1. Evaldas Says:

    Svarsčiau, žiūrėt ar ne. Įtikinai, kad neverta 😉

    Beje, nepaminėjai, kad tai mini serialas iš 6 serijų.

  2. kikiszs Says:

    Iš čia ką paminėjau, gal dar nelabai susidaro kodėl jis toks blogas, bet man trūksta žodžių :) Anyway, imdb yra pilna recenzijų ir visos sako tą patį ką aš:)
    Aš tai galvoju pradėti žiūrėti 30 Rock, nes Alecas Baldwinas kartu su Steve Martinu ves šių metų oskarų ceremoniją, tai galvoju reikia pažiūrėti, kodėl Alecas Badwinas laikomas tokiu geru komiku:)