iPhone Lietuvoje!!

gegužės 27, 2008

Kadangi šis blogas yra ir šiek tiek asmeninis parašysiu žinutę, kuri susijusi su mano norimu pirkti telefonu – IPhonu :)

Taigi TeliaSonera įsigijo teises platinti iPhone Skandinavijos ir Baltijos šalyse. iPhone dabar oficialiai bus pristatomas Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Suomijoje, Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Jis bus platinamas šių metų pabaigoj, tai kažkas po vasaros:) dėka Apple ir TeliaSoneros susitarimo. Atrodo šiuo susitarimu iPhone aplenkė Olandiją.

iphone

Taip pat Orange pavyko susitarti su Apple. Todėl iPhone bus platinamas dar dešimtyje Europos šalių. Atrodo Iki metų pabaigos jį galės įsigyti visą Europa.

Šaltinis www.engadget.com

Komentarų: 3 to “iPhone Lietuvoje!!”

  1. Eugenijus Says:

    Šaltinis čia:
    http://www.engadget.com/2008/0.....c-markets/
    O dar juk gandai sklinda, kad omnitelį nupirko rusai..

    Eugenijus
    youlikeit.lt

  2. Edvinas Says:

    Teko aptureti, idomus daikciukas. Idomu koks rysio tiekejas butu lietuvoje? Ir kiek tas malonumas kainuos, nes be interneto tas daikciukas praranda savo verte 😉 Aisku linksma pasiziureti koki filma ar muzika pasiklausyti, bet tik tiek.

  3. kikiszs Says:

    Omnitel is the largest telecommunications company in the Baltics, member of TeliaSonera group.
    Taip kaip manau ir aišku. Aš pats esu skaitęs apžvalgą(c net berods), tai jo baterija labai ilgai veikia. Ten buvo tokie žodžiai, kad jei pažiūrėtumėte 2 val. filma ir 9 muzikos pasiklausytute jum liktu daugiau negu pusė budėjimo laiko:) fajna:) na kažkas panašaus, kad aš pats nustebau, be to ten jie(Cnet) rimtai juos bando.