Ar prisimenate Latrell Sprewell vieną iš NBA naudingiausių žaidėjų? Pasirodo per užgavėnias 2004, Sprewelas, kuris savo paskutiniame sezone New York Knicks pagal kontrakte numatytas sąlygas gavo 62 mln. dolerių už penkerius metus(penkių metų kontrakto suma), prisipažino, kad buvo įžeistas Minnesota Timberwolves pasiūlymo kontrakto pratesimui už 27-30 mln. dolerių trims sezonams. Sprewellas pareiškė, kad "Turiu išmaitinti šeimą". Tai greitai prilipdė pravardę atletams, kaip godiems, bejausmiams individams. Akivaizdžiai, Sprewellas vis dar negali išmaitinti savo šeimos, jo jachtą buvo parduota ir jo multimilioninė vila yra prie uždarymo ribos.

Koks procentas NBA karjerją baigusių atletų bankrutuoja? Atsakymas 60%.

Šaltinis briancuban.com

Komentarų: 5 to “Ar žinote koks procentas NBA karjerją baigusių atletų bankrutuoja?”

  1. Evaldas Says:

    Šitas skaičius tik parodo, kad ne visi moka elgtis su pinigais. Taip pat tai parodo, kad NBA lošia 60% bukių :) Nors amerikiečių tokių ir taip dauguma…

  2. kikiszs Says:

    Šeip jei ir yra šis procentas truputi perdėtas, tai nemanau, kad daug. Tame puslapyje pasakytos idėjos…. beje aš pats neseniai mačiau statistinę duomenų analizę, kaip juodaodžiai ir baltaodžiai(Amerikos) pasiskirstę pagal išsimokslinimą, tai baltaodžiai užima žymiai didesnę dalį, ten buvo diagrama, tai ne du ir ne tris kartus didesnę dalį.

  3. Mantas Says:

    Įpranta švaistytis pinigais, o atprast nebespėja :)

  4. kikiszs Says:

    Jop, viena iš problemų. Tame straipsnyje buvo parašyta, kad NBA asociacija mokins kaip elgtis su pinigais rengs seminarus žaidėjams:)

  5. Evaldas Says:

    Realiai, ne visi lietuviai irgi moka elgtis su pinigais. Kiek yra tokių, kurie investuoja ir uždirba dar daugiau. O kiek yra tokių, kurie viską išleidžia. Manau antroji dalis būtų žymiai didesnė. Tad kaip sakoma, svetimą daržą visada lengviau išpeikt. O gal ir ne taip sakoma :)