We Own the Night, 2007

birželio 9, 2008

we own nigth

We Own the Night pasakoja istoriją apie New Yorko gatvės policijos nusikaltimų dalinį, kurio moto buvo We Own The Night. Filme vaidina Joaquin Phoenix , Eva Mendes , Mark Wahlberg , Robert Duvall ir kt. Siužeto linija yra apie brolį, kuris valdydamas klubą įsivelia į nešvarius darbelius, o paskui norėdamas ištaisyti padarytas klaidas yra priverstas kreiptis į šeimą, kur brolis ir tėvas yra to pačio policijos dalinio nariai. Taip prasideda veiksmas. Bandydamas išgelbėti brolį ir tėvą jis stoja prieš rusų mafijos bosą.

Filmas kiek teko skaityti gavo labai įvairius žiūrovų vertinimus. Taip pat kritikai jį vertino irgi labai įvairiai. Filmas uždirbo neblogus pinigus, ypač iš pardavimų ir nuomų DVD, kur pardavimai tiesiog sprogo pridėdami dar tiek pat pelno kiek ir iš kino teatrų.

Kažkur buvau radęs komentarą, kad filmas ne superinis, bet žiūrėti galima. Taip manau ir aš. Man visai patiko. Vaidina geri aktoriai. Kam patinka rusų mafiją ir policininkai kovojantys prieš ją turėtų pažiūrėti. Filmas nėra paremtas tikrais istoriniais faktais.

Vertinu 6/10

Imdb 7,1/10

Vienas komentaras to “We Own the Night, 2007”

  1. Evaldas Says:

    Man irgi patiko. Vidury filmo tikėjausi brolio išdavystės, bet įvyko priešingai. Matyt, jau per daug buvau įpratęs prie tokių dalykų :)