Big Nothing, 2006

birželio 11, 2008

big nothing

Filmas yra apie atleistą mokytoją Charlie (David Schwimmer) , bandantį rasti darbą ir atitolinti savo ligos progresavimą. Charlie serga reta liga, kuri po truputi pažeidžia smegenis, taip po kažkurio laiko jis praras atmintį, nesugebės prisiminti nesenų įvykių. Nuo šios ligos bandydamas gelbėtis jis skaito Hawkingo knygą ir bando įsiminti įvairius faktus, taip treniruodamas smegenis jis atitolina ligos progresiją. Išmoktus faktus jis pateikia draugams filmo metu.

Filmo siužetas yra apie tai, kaip Charlie įsidarbina kompanijoje, kurioje reikia atsakinėti į klientų skambučius ir jiems padėti IT klausimais. Ta pačią dieną jis yra atleidžiamas už ganėtinai paslaugų komentarą:) Bet taip pat darbe susipažįsta su Gus’u (Simon Pegg , Shaun of the dead labai geras filmas, beje jie kartu man atrodo jau vaidino kariniame seriale Band of brothers, na ten buvo tik keletas epizodų), kuris Charlie įkalbina dalyvauti jo sugalvotoje aferoje. Afera yra tokia, kad iš pastoriaus bus reketuojami pinigai už jo kvailystes:) Ir viskas po to žaibišku greičiu rutuliojasi. Suma nuo 100 tūkst. išauga iki 2 mln. :)

Muzika

Filme daug išdavysčių, daug naujų faktų, greitai keičiasi situacijos į kurias pakliūną herojai. Filmas paliko labai gerą įspūdį, toks filmas, kurį visada galima pažiūrėti, labai lengvai žiūrisi. Yra įdomus, įtraukiantis, jame skamba labai gera muzika. Filmas primena Guy Ritchie filmus. Jame pilna kvailų situacijų. Tokį filmą bet kada galima pažiūrėti vėl ir vėl iš naujo. Man labai patiko.

Vertinu 8/10

IMDB 6,8/10

Vienas komentaras to “Big Nothing, 2006”

  1. Mantas Says:

    Žiūrėjau kažkada, visai patiko.