Wall-e startas!

birželio 30, 2008

wall-e lego

Gaunami vis nauji teigiami kritikų atsiliepimai apie Wall-e . Pasirodžius filmui kino teatruose pradėjo plūsti wall-e Disney/Pixar filmo apžvalgos. Newsday kritikas RAfer Guzmin: "Wall-e yra grynas vizualinis stebuklas". A. O. Scott iš New York Times: "mes buvome pripratę prie Pixar stebuklų, bet wall-e iš tikrųjų pakelia kartelę aukščiau". Roger Ebert iš Chicago Sun-Times: "Ši istorija papasakota kitu stiliumi ir su realistišku atvaizdu, galėtų būti puikus Science-fiction filmas. Dėl to tikriausiai jis ir yra puikus filmukas". Michael Phillips iš Chicago Tribune: "Yra nuostabu matyti bet kokį filmą, bet kokio žanro, suderintą su nuoširdžiais, sentimentaliais sąmojais ir su kraštovaizdžiu, kurio nematėtę kituose filmuose". Ty Burr iš Boston Globe: "Geriausias metų amerikietiškas filmas iki dabar".

Pagal Rotten Tomatoes iš 142 apžvalgų 97 % apžvalgų buvo teigiamos, su 8,7 vidurkiu. Metacritic skelbia normalizuota reitingą pagal, kūrį Wall-e reitingo vidurkis 93 %. Pagal Movie Tab Wall-e reitingas 89,1 % pagal 58 kritikų apžvalgas.

Wall-e per pačią pirmąją premjeros dieną uždirbo 23,1 mln. dol. Per atidarymo savaitgalį uždirbo 62,5 mln. dol. 3992 teatruose užsitarnaudamas pirmąją vietą. Su tokiu pasirodymu Wall-e užima ketvirtą vietą iš visų Pixar filmų pagal pajamas surinktas per atidarymo savaitgalį.

Na atrodo po truputi pildosi mano pranašystė , kad Wall-e gali aplenkti Žuviuką Nemo(Finding Nemo):) Juolab, kad Wall-e IMDB jau dabar užima 9 vietą Top 250 filmų . Jo reitingas 9,3 pagal IMDB.

Komentarų: 2 to “Wall-e startas!”

  1. Evaldas Says:

    Pas mane įtrauktas prie filmų, kuriuos būtina pažiūrėt :)

  2. kikiszs Says:

    Ir pas mane jis tarp tų filmų:) Aš bandysiu bent jau 720p kokybės šį filmą pažiūrėti. Beje jis jau pateko į trečią vietą tarp pelningiausių Pixar premjerų.