Harsh Times, 2005

gruodžio 16, 2008

harsh times 2005

Harsh Times (Žiaurūs laikai) yra amerikiečių filmas, kuriame vaidina Christian Bale , Freddy Rodríguez , Eva Longoria Parker . Filmas nufilmuotas pietų Los Andžele, kaip ir The Shield . Šio filmo režisierius ir scenaristas David Ayer , kuris taip pat parašė scenarijų Training day . Abudu filmai turi gana daug panašumu.

Filmas vaizduoja Bale herojų buvusį reindžerį Jim Alonzo, kuris grįžęs po misijų bando įsidarbinti į Los Andželo policijos departamentą, bet lieka nepriimtas. Kartu su savo draugu Mike jie leidžia laiką kartu, abudu ieškodami darbo. Taip besibastydami jie įsivelia į keletą pavojingų situacijų, bet visada sveiki lieka. Jim turi draugę Martą, kurią planuoja vesti, bet neturėdamas pastovaus darbo to negali daryti dėl pinigų stygiaus. Staiga Jimas sužino, kad juo domisi kitos karinės struktūros ir jis turi išvykti greitai jeigu nori pelningo darbo. Todėl Jimas, Mike ir dar vienas draugas nusprendžia pasilinksminti prieš Jimui išvažiuojant….

Filmas yra stiprus emocionaliai. Pateikia labai gerai charakterizuotus filmo herojus. Nors aprašyme detaliau neaprašiau filmo herojų kamuojamų rūpesčių ar asmeninių savybių, bet filme jų yra daug ir jos atspindi pagrindines šių dienų realijas (Los Andželo, JAV). Filmas yra labai tikroviškas taip kaip ir scenarijus. Harsh Times puikiai atvaizduoja tai kuo gyvena Los Andželas. Nufilmuotas beveik tose pačiose vietose kur ir The Shield, o pastarasis buvo super:) Tai vienas geriausių filmų policininkų tematika. Filmas yra panašus į Training Day bet tuo pačiu ir labai skirtingas. Harsh Times turi geresnį scenarijų, stipresnį emocinį užtaisą, įtemptą siužetą. Vienas geriausių mano matytų trilerių.

Vertinu: 9/10

IMDB: 7/10

Komentarai išjungti.