Jack Brooks Monster Slayer, 2007

Jack Brooks Monster Slayer (Džekas Brūksas monstrų žudikas) yra lengvas siaubo filmas su komedijos priemaišomis. Nors jame nevaidino jokie žymesni aktoriai išskyrus Robert Englund (Profesorius Gordonas), filmas yra ganėtinai pavykęs ir manau savo keliamą tikslą tikrai įvykdė. Pagrindinis tikslas manau buvo filmo žvaigždei Trevor Matthews sukurti ir suvaidinti netrumpametražiniame filme, kuriuos jis iki šiol kūrė. Beje  Trevoro Matthews sugalvojo šio filmo istoriją.

Filmo siužetas sukasi aplink Jack Brooks , kuris būdamas vaikas patyrė traumą – jo tėvus ir sesę užpuolė ir nužudė girios trolis. Todėl dėl vaikystėje patirtos traumos jis dabar negali suvaldyti pykčio ir turi konsultuotis vis su terapeutu.

Gyvenime Jack dirba santechniku, todėl vieną kartą yra savo mokytojo paprašomas, sutaisyti vandens siurblį. Betaisydamas vandens siurblį Jack sužino šiurpią istoriją, kuri įvyko mokytojo namuose. O paskui pastebi pasikeitusią mokytojo elgseną ir staiga mokytojas pasiverčia į didelį, baisų monstrą…. Ir pagaliau Jack randa kur numalšinti savo pyktį….

Jack Brooks: Monster Slayer nors ir nepretenduoja tapti geriausiu siaubo ar komediniu filmu, jis yra visai neblogas, kai norima pažiūrėti kvailą action tipo filmą. Nors žiūrint filmą buvo keista, matyti neišplėtotas kai kurias filmo vietas, tikriausiai scenaristas kaltas. Vistiek Jack Brooks kuria šokią tokią modernesnę siaubio-veiksmo tipo filmų kultūrą, kuri jau buvo matyta ir pavaizduota Feast . Už tai ir reikėtų jį pamatyti.

Vertinu: 6/10

IMDB: 6,3/10

Komentarai išjungti.